Παράδοση ελκόμενης σκούπας Varibrush
GardenSport
Μηχανήματα Κήπου | Είδη κήπου

Παράδοση ελκόμενης σκούπας Varibrush

Παράδοση ελκόμενης σκούπας Varibrush

Στις 2 Οκτωβρίου παραδόθηκε στο δήμο Καρπενησίου η ελκόμενη σκούπα συντήρησης συνθετικού χλοοτάπητα Varibrush VMR186. Ο δήμος Καρπενησίου θα χρησιμοποιήσει το μηχάνημα αυτό για την συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα του εθνικού σταδίου Καρπενησίου το οποίο παραδόθηκε πρόσφατα στο δήμο. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάζεται από την Sisis στην Αγγλία.

Η προδιαγραφόμενη ειδική σκούπα συνθετικού χλοοτάπητα έχει την δυνατότητα να έλκεται από οποιοδήποτε όχημα που διαθέτει δοκό έλξης.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι σύνθετο και φέρει τις ειδικές σκούπες επί φορείου το οποίο στηρίζεται σε πεπλατυσμένους τροχούς αεροθαλάμου κατάλληλους για συνθετικό χλοοτάπητα.

Το πλαίσιο έχει δυνατότητες αφαίρεσης και προσθήκης διαφόρων τμημάτων σκούπας χλοοτάπητα. Δυνατότητα αυξομείωσης του ύψος εργασίας της σκούπας με ηλεκτρικό μηχανισμό 12Volt. Το πλαίσιο φέρει δοκούς στήριξης της συνθετικής ίνας και υπάρχουν δοκοί τοποθετημένοι καθέτως ως προς την κατεύθυνση κίνησης του οχήματος και δοκοί τοποθετημένοι υπό γωνία 45ο και 135ο.

Οι διάφορες γωνίες εργασίας επιτυγχάνουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στην ανύψωση στον καθαρισμό της ίνας όπως και στην ομοιόμορφη διάστρωση του κοκκώδους υλικού (καουτσούκ ή χαλαζίας). Οι δυνατότητες εργασίας του μηχανήματος σε διάφορα ύψη δίνει την δυνατότητα να υπάρξει μεταφορά πλεονάζοντος κοκκώδους υλικού. Το πλάτος εργασίας είναι 186cm, το δε ύψος 40cm.

Παράδοση ελκόμενης σκούπας Varibrush
Παράδοση ελκόμενης σκούπας Varibrush
Share this post: 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ETESIA TEXAS Seco Group SEMBDNER Vari Laski