Σκαπτική καδένα TR60/14HC
GardenSport
Μηχανήματα Κήπου | Είδη κήπου

Σκαπτική καδένα TR60/14HC

Σκαπτική καδένα TR60
Σκαπτική καδένα TR60
Σκαπτική καδένα TR60
Σκαπτική καδένα TR60
Κωδικός: TR 60/14 HC
11.148,00€με Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: 
Laski
Share: 
Περιγραφή: 
 
                                                                                       680 mm
100 mm

Σκαπτική καδένα. Αυλακωτήρας ιδανικός για να ανοίγει χαντάκια για αποχέτευση, ύδρευση και κάθε είδους καλωδίωση.

Ο κινητήρας είναι τετράχρονος 12 ΗΡ βενζίνης αερόψυκτος KOHLER.

Το σύστημα εκκίνησης του κινητήρα είναι ηλεκτρικό (μίζα και 12V μπαταρία).Έχει υδραυλικό σύστημα το οποίο διαθέτει υδραυλικό κινητήρα και δοχείο υδραυλικού υγρού. Το υδραυλικό σύστημα δια μέσω υδραυλικού κινητήρα κινεί το μηχάνημα και εμπρός και όπισθεν.

Η επιλογή για έμπροσθεν ή όπισθεν πορεία γίνεται από χειρομοχλό που υπάρχει στα χειριστήρια. Επίσης η επιλογή ταχύτητας πορείας ή ταχύτητας εργασίας γίνεται εύκολα δια μέσω μοχλού σε διαφορετική θέση.Η αλλαγή κατεύθυνσης κατά την κίνηση του μηχανήματος ελέγχεται δια μέσω δύο χειρομοχλών για την αντίστοιχη αριστερή ή δεξιά κατεύθυνση.

Η ταχύτητα εργασίας έχει μεγάλο εύρος και κυμαίνεται από 20 έως 180m/h.

 
Το μέγιστο βάθος κοπής είναι τουλάχιστον 65cm και διαθέτει ρύθμιση τουλάχιστον για τέσσερα διαφορετικά βάθη κοπής. Η κίνηση της αλυσίδας κοπής για τα διαφορετικά βάθη εργασίας γίνεται υδραυλικά (ούτε χειροκίνητα ούτε με μηχανικό τρόπο).

Το καθαρό πλάτος της αλυσίδας κοπής είναι 10cm ώστε τα αυλάκια να μην έχουν μεγάλο πλάτος. Διαθέτει ατέρμονα κοχλία για απομάκρυνση χωμάτων εκσκαφής και ρυθμιζόμενη γωνία χειρολαβών.

Το μηχάνημα στηρίζεται σε τροχούς αεροθαλάμου οι οποίοι δεν πρέπει να φέρουν τακούνια ώστε να εργάζεται σε επιφάνειες χλοοτάπητα. Φέρει και τρίτο εμπρόσθιο τροχό συμπαγή ο οποίος είναι απαραίτητος κατά την μεταφορά και εργασία του μηχανήματος.
Το μηχάνημα έχει μήκος τα 2,25m, πλάτος τα 0,80cm, ύψος το 1m και βάρος 280kg.


Δείτε Επίσης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ETESIA TEXAS Seco Group SEMBDNER Vari Laski