ΒΗ100
GardenSport
Μηχανήματα Κήπου | Είδη κήπου

ΒΗ100

Κωδικός: BΗ100
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την τιμή!
Share: 
Περιγραφή: 

Ο λιπασματοδιανομέας είναι κατάλληλος για διανομή λιπάσματος σε γήπεδα και σε άλλους δημόσιους χώρους πράσινου. Η δε κατανομή λιπάσματος που πραγματοποιεί στην επιφάνεια είναι ομοιόμορφη. Ο λιπασματοδιανομέας είναι ελκόμενος και δεν απαιτεί ΡΤΟ ή άλλη πηγή ισχύος από τρακτέρ.

Η χωρητικότητα του κάδου είναι 100lit, οι τροχοί είναι τροχοί αεροθαλάμου με διευρυμένο πέλμα ώστε να μην αφήνει ίχνος στην επιφάνεια πάνω στην οποία φύεται ο χλοοτάπητας.

Φέρει μεταλλικό διαφορικό στιβαρής κατασκευής το οποίο ισχυοδοτείται από τους τροχούς εδάφους , η ρύθμισή ποσότητας του λιπάσματος  γίνεται με ακρίβεια ο δε μηχανισμός ρύθμισης κινείται επί μεταλλικής στεφάνης και έχει δυνατότητα καλής στερέωσης ώστε να μην γίνεται απορύθμιση.

Στο εμπρόσθιο μέρος φέρει διπλό άγκιστρο έλξης κατάλληλο για έλξη από όλα τα χλοοκοπτικά τρακτέρ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη χλοοκοπτικού τρακτέρ για την έλξη 15ΗΡ. Το συνολικό βάρος του μηχανήματος χωρίς φορτίο είναι 28kg και το συνολικό βάρος με φορτίο είναι 140kg.

 
 
Three different spreading patterns.
 
   
 

Baby-Hop

 

Έχει σχεδιαστεί για μεγάλου μεγέθους η μικρά τρακτέρ και ATVs . Είναι ιδανικό για κήπους , θερμοκήπια, φυτώρια, αθλητικά γήπεδα.  Με την χρήση ενός μοχλού μπορούμε να ρυθμίσουμε αν θα έχουμε διασπορά σε γραμμή, σε μία μεριά (αριστερά ή δεξιά) ή κάλυψη παντού. 
Μπορεί να δουλέψει κατά τους χειμερινούς μήνες, ώστε να εξαπλώνει αλάτι (αλατοδιανομέας)  στο χιόνι ή πάγος που καλύπτουν δρόμους.

Δείτε Επίσης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ETESIA TEXAS Seco Group SEMBDNER Vari Laski